Ontwerp

Tuinadvies
Soms weet je even niet meer wat er moet gebeuren in de tuin, de inrichting is niet afgestemd op het gebruik of het onderhoud heeft achterstand opgelopen. De tuinwensen zijn meestal afgestemd op de (veranderde) gezinssituatie, gebruik en ligging van de tuin, de tijd die u wilt besteden aan onderhoud. Hoveniersbedrijf Van Stuyvenberg kijkt graag met u naar de bestaande situatie en uw wensen. In ons advies houden we rekening met de toekomst en uw budget.

Tuinontwerp

Heeft u een nieuw huis met een nog niet aangelegde tuin of wilt u uw bestaande tuin eens flink renoveren?  Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Van Stuyvenberg aan het juiste adres. Voor een mooie en functionele tuin, die voldoet aan uw wensen, is een goed tuinontwerp van groot belang.

Ons team ontwerpt en realiseert al sinds 1978 tuinen voor diverse klanten.  Wij vinden dat de wensen van de klant op de eerste plaats staan. Wij zorgen met onze vakkennis en ervaring voor een verantwoord ontwerp. Ook met beplantingsplannen hebben wij veel ervaring. Prachtige borders op kleur en gevarieerde bloeitijden geven blijk van onze expertise. 

Voor de tuinen die wij uitvoeren voor tuinarchitecten geven wij natuurlijk vooraf een prijsopgaaf en in goed overleg met de klant, architect en ons bedrijf zorgen wij voor een perfecte uitvoering.