Aanleg

Tuinaanleg
Het aanleggen van een tuin vraagt gedegen vakkennis en creativiteit. Op papier is alles mogelijk maar in de praktijk kan dat soms een ingewikkelde klus blijken. We kijken graag mee naar de slimste oplossing in uw situatie. Laat uw tuinzorgen met een gerust hart aan Hoveniersbedrijf Van Stuyvenberg over, want in al die jaren hebben we heel veel tuinen onder handen genomen tot volle tevredenheid van onze klanten.

Bestrating

De bestrating is een belangrijk onderdeel in de tuin. Er is een grote keus in materialen en combinaties van toepassingen. Graag laten wij u diverse materialen zien zodat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden.

Wilt u uw bestaande tuin renoveren? Wilt u bestaande en nieuwe bestrating combineren? Bij Hoveniersbedrijf Van Stuyvenberg krijgt u advies en vooraf een duidelijke prijsopgaaf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Vijvers

Een mooie vijver in uw tuin is rustgevend en plezierig. Het uitgraven en aanleggen van een vijver is een zware klus welke wij graag voor onze rekening nemen met ons gespecialiseerd materieel. Elke vijver kan naar uw wens worden aangelegd.